Nyfiken på Samskolan?

Om du är intresserad av att ditt barn ska gå på Saltsjöbadens Samskola  läsåret 2017-2018 är du varmt välkommen till ett personligt möte med skolledare på Samskolan. Skicka ett mejl till Annika.Billing@nacka.se så kontaktar jag dig för att boka en tid. Du kommer att få information om Samskolan och hur vi arbetar för att ditt barn ska få ett lärande med kvalitet varje dag.

Ska ditt barn börja i förskoleklass? Vi på Saltsjöbadens Samskola vill gärna berätta för dig om vår verksamhet och hälsar dig varmt välkommen till ett informationsmöte onsdagen den 18:e januari kl. 18.00 -19.00 då vi berättar om Samskolan och vår verksamhet.

Vi träffas i våra förskoleklasslokaler, två trappor upp i N-huset.

Vill du komma och besöka skolan och förskoleklassen någon dag i december eller januari för att titta på verksamheten i mellan 8.30-14.00 är du välkommen att kontakta Annika Billing, bitr. rektor på annika.billing@nacka.se

Välkommen till Samskolan!