Samskolan har Öppet Hus den 17 januari 2018! Välkomna!

• Kl 18:00 information i aulan om skolan, våra utbildningar från F-klass till årskurs 9 och om utveckling av pedagogiska profiler inför läsårsstart 2018
  • Träffa elever, pedagoger och lärare och elever som berättar mer om pedagogik och arbetssätt och se dig om i vårt fina skolhus!

Har du frågor välkommen att ringa eller mejla till rektor britta.wikman@nacka.se tel 070 431 82 85

För mer info se Samskolans Facebook

Om Samskolan

• På Samskolan i Saltsjöbaden bygger vi kunskap som är omvärldsorienterad och utmanande. Lärandet går som en röd tråd genom utbildningen från förskoleklass upp till åk 9. Hos oss får du möta en lärarledd undervisning kombinerat med utforskande och kreativa arbetssätt.

• Till läsårsstart 2018 utvecklar vi pedagogiska profiler på skolan med inriktning mot Naturvetenskap, SO – Entreprenörskap, MA/Teknik – Programmering, Idrottsprofil, Musikprofil och en Internationell profil.

• Våra elever når mycket goda studieresultat och vi har ett av de bästa meritvärdena i åk 9 i hela Sverige. Trygghet och tillit kännetecknar vår skola. Våra lärare inspirerar och anpassar för att varje elev ska utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar.

• Samskolan är en forskande skola där lärarna forskar i sin egen undervisningspraktik med handledning från universitetet. Genom samarbete skapas en ansvarsfull, kreativ och omtänksam miljö där vi hjälper varandra att växa och utvecklas. Skolmiljön är unik med sin anrika historia och det ger energi och stimulerar lusten till lärande.